_TOM7115
WhatsApp Image 2022-07-13 at 12.43.45 PM
Teo Show
_TOM7063
_TOM7060
_TOM7054
_TOM7050
_TOM7028
_TOM7019
_TOM6968
_TOM6958
_TOM7115

99 Intrebari Afrodiziac

299.00 lei

O conversatie minunata incepe cu o intrebare…AFRODIZIAC…de nota 99.

Un instrument de viata buna creat special ca tu sa afli cine esti si unde te afli, ca sa poti deveni cel care vrei sa fii si sa ajungi acolo unde iti este locul.

Acest Good Life Tool este un instrument de lux, gandit astfel incat sa iti ofere o experienta tactila, vizuala si conversationala de neuitat.

Transportul este din partea noastra.

122 în stoc

Ai parcurs deja acest Good Life Tool? Avem o surpriza pentru tine click aici  si completeaza formularul.

Livrare | Plata | Retur

Instructiuni

  • Seteaza o intentie pentru acest instrument de viata buna. De exemplu, sa fie distractiv pentru gasca ta/sa lege prietenii frumoase/sa genereze bucurie si chef de viata buna.
  • Extrage o carte si decide cine iti va adresa intrebarea.
  • Ai curajul sa fii tu si sa raspunzi in acord cu tine.
  • Raspunsurile vor fi suficient de lungi pentru a aduce satisfactie sufleteasca si suficient de scurte pentru a nu se transforma intr-un monolog.
  • Accentul se pune pe calitatea timpului petrecut impreuna si nu pe numarul de carti extrase; mai presus de cuvinte este atentia pe care i-o oferi partenerului de conversatie
  • Cartile se pot folosi si individual, facand o extragere atunci cand te confrunti cu o rutina a gandurilor; efectul lor de afrodiziac mental se va simti imediat.
  • Good life tools sunt instrumente prin care se deschide spatiul liminal, acel loc benefic al devenirii, al reinnoirii sinelui.

Kazan – The Liminal Space este o organizatie globala, creator de viata buna prin tehnici de liminalitate.

Good life tools sunt instrumente care deschid spatiul liminal, acel spatiu sacru al tranzitiilor benefice de la vechiul sine la un nou sine imbunatatit.

Starea de liminalitate este intrinseca vietii, fara ea evolutia, posibilitatea unui eu mai bun si chiar, prin scalare, a unei societati mai bune nu este posibila.

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Victoria

Mai mult decat un joc. O adevarata ocazie de a medita asupra unor aspecte importante pe care uneori le neglijam

A
A.T.
Cel mai bun cadou

AMAZING , cel mai bun cadou facut pentru prietena mea care este pasionata de board games. Am jucat impreuna cu prietenii si am aflat atat de multe despre noi. It was really fun! O idee buna pentru cadouri rapide!

T
T.A.

Din clipa în care le-am văzut am știut ca sunt menite pentru mine pentru a ma descoperi pe mine în primul rand și cumva si-au găsit drum spre ele și alții care au avut nevoie de claritate:)

A
Anca

Un joc splendid. M-am jucat si in vacanta cu prietenii, mai extrag cate un cartonas cand simt ca am nevoie de o constientizare, m-am jucat chiar si online cu un colaborator din afara tarii dupa ce am incheiat sedinta de business. E un joc care pentru mine creaza momente, care leaga prietenii, care imi ofera raspunsuri si cele mai inteligente intrebari care ma aduc aproape de mine, cea care sunt cu adevarat. Asadar, luxul intr o cutie savuroasa.