Kazan – the liminal space –

Este lider national in performanta guvernarii/ingrijirii sinelui.
Metoda se bucura de expansiune organica si la nivel international in Italia, UK, Franta.

Cum a inceput povestea noastra

Filozofia noastra are ca fundament cercetarile Elizei Kazan, curator de tehnici si proceduri prin care oamenii intra in faza liminala si ajung astfel aliniati, completi, evoluati in faza postliminala, atingandu-si potentialul maxim din acest turning point. Eliza a constatat ca “turning point-ul”, privit de majoritate ca fiind o criza, nu este altceva decat o oportunitate de evolutie. A creat astfel, Kazan -The Liminal Space, un spatiu al transformarii, al zonei de bine, un spatiu dedicat sinelui. Eliza a observat ca oportunitatile din zona liminala se pot accesa doar prin sustinerea unor profesionisti, a unor mentori. Avand aceste convingeri, a pus bazele primului proiect de mentorat, in cadrul unei corporatii franceze. Proiectul a fost un succes, participantii reusind sa ajunga in faza post-liminala ca indivizi noi, aliniati cu ei insisi si cu elementele de cultura organizationala ale companiei.

Observandu-se benefiicile majore ale mentoratului precum retentia de personal, echipe coezive si intraprenoriatul, programul a fost implelementat la nivel global.

  • De peste 10 ani tratam cu succes teme de importanta majora din zona CORPORATE si PEOPLE PERSONAL EVOLUTION.
  • Metodele noastre sunt 100% stiintifice.
  • Clientii nostri, de la CEO, medici, antreprenori, oameni de televiziune pana la generatiile Z si Alpha, sunt oameni preocupati de succesul personal. Conexiunea noastra este bazata pe incredere, valori comune si o arhitectura sociala mai buna.
  • Succesul este garantat si cuantificabil prin Key Performance Indicators (KPIs).

Cercul nostru de experti

Profesionistii Kazan – the Liminal Space – inteleg ce inseamna ingrijirea de sine. Ei rezoneaza cu aceasta mentalitate, o practica, si isi asuma propria identitate si simtul sinelui.

Aceasta ingrijire de sine are loc la nivelul corpului, nivel mental si spiritual dar este mult mai complexa decat sa mananci sanatos si sa eviti stresul. Vorbim despre o chestiune de acte si placeri si nu despre dorinta. Este o maniera de formare a sinelui prin tehnici de viata.

Cercul nostru de experti este intr-o continua extindere pentru a acoperi integral zona de wellbeing.

Vezi mai mult

Stiinta este aliatul nostru

In prezent, starea de bine, spiritualitatea, dezvoltarea personala sunt mai exploatate ca niciodata. Totusi, amalgamul de informatii, tehninci, “adevaruri” este coplesitor si uneori indoielnic pentru cei interesati.

Echipa noastra de experti se straduieste sa actualizeze in permanenta maniera de lucru, raportandu-se la cele mai robuste surse din domeniu.

Testam pentru tine cele mai noi tehnici din comunitatile stiintifice ca sa ne asiguram ca iti oferim toate instrumentele necesare si acompanierea de care ai nevoie pentru a iesi cu succes din zona liminala.
Urmatorul pas este performanta.

Vezi mai mult

Insights

Fii la zi cu cele mai interesante informatii in materie de performanta, stare de bine, succes, evolutie personala si neurostiinte.

Pe site-ul nostru gasesti interviuri, articole de blog, videouri, podcasturi si informatii de ultima ora din domeniile preferate.

Te descoperi astfel pe tine, evoluezi si incepi sa te simti extraordinar de bine.

Starea de bine este precursorul performantei si nu invers.

Vezi mai mult