_TOM7121
Podcast
Teo Show
_TOM7119
_TOM7098
_TOM7078
_TOM7070
_TOM6936
_TOM6930-2
_TOM6908
_TOM6896
_TOM7121

First Aid Lovers Kit

299.00 lei

Pandemie, razboi, criza economica… un context lipsit de iubire in care trebuie sa ne iubim mai mult ca niciodata.

Acest Instrument de viata buna a fost creat pentru a veni in ajutorul relatiilor din spatiul liminal.

Conversatiile de la inima la inima creaza sentimentul placut de a te simti auzit, vazut, valorizat si poate chiar dorit si iubit.

Transportul este din partea noastra.

112 în stoc

Ai parcurs deja acest Good Life Tool? Avem o surpriza pentru tine click aici  si completeaza formularul.

Livrare | Plata | Retur

Instructiuni

  • Incepeti prin a seta o intentie pentru această runda de joc, pe care o puteti nota.
  • Ex1: vreau ca in urma acestei conversatii să ne conectam la un nivel mai profund.
  • Ex2: intentia mea este sa lasam trecutul in urma.
  • Energizati cartile amestecandu-le si extrageti o carte; aceasta va contine o intrebare pentru partener sau o afirmatie pentru dvs.
  • Raspundeti sincer si constient; fiti empatici pe toată durata jocului; evitati sa emiteți judecăți sau să interveniți atunci când celălalt răspunde; oferiți atentie si creati sentimentul “sunt aici pentru tine, pentru noi”.
  • Atunci cand raspunsul celuilalt va nemultumeste, amintiti-va intentia cu care ati inceput, prioritizati iubirea si tineti cont ca cifra 6, privita din sens opus, este 9 (dreptatea este subiectiva).
  • Totusi, atunci cand lucruri dureroase ies la suprafata, tineti cont ca, netratate, acestea vor deteriora relatia.
  • Tratati-va cu iubire si respect, jucati-va, si toate cele bune vor veni de la sine.
Problemele economice mondiale, pandemia, razboiul au rascolit emotional omenirea, fragilizand relatia de cuplu.
 
Acest Good Life Tool este conceput pentru a reconstrui puntea dintre iubiti prin stabilirea de noi conexiuni, benefice. Va fi mai clar ca niciodata unde va aflati, ce este important pentru fiecare dintre voi si ce sentimente va unesc.

Kazan – The Liminal Space este o organizatie globala, creator de viata buna prin tehnici de liminalitate.

Good life tools sunt instrumente care deschid spatiul liminal, acel spatiu sacru al tranzitiilor benefice de la vechiul sine la un nou sine imbunatatit.

Starea de liminalitate este intrinseca vietii, fara ea evolutia, posibilitatea unui eu mai bun si chiar, prin scalare, a unei societati mai bune nu este posibila.

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Anca I
O gura de aer

Aceste carti au venit ca o gura de aer in relatia mea. M-au ajutat sa ma cunosc pe mine si sa-mi cunosc mai bine partenerul. Nu as fi crezut ca dupa 5 ani de relatie inca mai aflu lucruri noi pe care le stiam deja despre el dar cu totul alta perspectiva. Minunat!

T
T.A.

Din clipa în care le-am văzut am știut ca sunt menite pentru mine pentru a ma descoperi pe mine, pe el, pe noi. Pentru o creștere sănătoasă și armonioasă

A
Andree disca
Este MINUNAT

Setul de carti „First Aid Lovers Kit” a fost un ajutor nesperat pentru dinamica din cuplu. Ne-a oferit o noua perspectiva, mult mai clean asupra gandurilor si perceptiilor despre partener. Totodata am aflat ce ar putea sa condimenteze relatia, ce este important pentru fiecare dintre noi si ce avem nevoie sa schimbam ca sa ne fie mai bine. Este MINUNAT, pentru ca a rezolvat situatii pe care nici nu stiam ca le intampinam. Il recomand cu drag oricarui cuplu in cautare de aliniere si cunoastere reciproca.