Method

Metoda noastra este fundamental stiintifica si certificata de experti in domeniu.
Succesul este cuantificabil prin key performance indicators (kpi).

“Sa ma complac?” sau “sa merg mai departe?”

Intre aceste doua optiuni se afla posibilitatea de SCHIMBARE. Totul este ambiguu, nesigur si dificil.

Cand esti in aceasta dilema, traiesti starea de liminalitate.

Liminalitatea este intrinseca vietii, fara ea evolutia, posibilitatea unui eu mai bun si chiar, prin scalare, a unei societati mai bune nu e posibila.

Metoda noastra garanteaza tranzitii de succes pentru cei care urmeaza programul. Acestea se pot personaliza, insa, de fiecare data, se urmeaza acelasi protocol:

Unde ma aflu?

Totul incepe cu o analiza culturala in care se identifica vechea viata, vechile pattern-uri, vechile valori, maniere de raportare la sine si la ceilalti si vechile ritualuri de dinainte de liminalitate, prin maieutica.

In aceasta faza esti confuz, anxios, nerabdator, frustrat si ai ganduri contradictorii. Totusi este esential sa parcurgi aceste stari pentru a putea lua o decizie ferma.

Etapa coincide unde morti metaforice.

Care este calea spre mine?

Dupa ce ai constientizat unde esti, incepe un proces de demascare a constructiilor mentale vechi si inutile astfel incat sa te conectezi cu sinele tau. Incetezi sa mai porti masti si incepi sa practici aderenta la sine. Primesti o curatela de idei/knowledge necesare noului eu.

Incepi sa renasti.

Pot sa incep programul acum?

Da. Programul tau de self-alignment in 40 zile este gata. Acesta contine o parte teoretica prin care sa intelegi TEHNOLOGIA SINELUI si o parte practica prin care sa faci tranzitia la noul eu.

Este perioada de reformare a sinelui si de conectare cu mediul social. In fiecare zi iti recapeti din puterea pierduta anterior.

Iti reconstruiesti potentialul.

Esti un individ nou, puternic, cu aderenta la sine.

Ofera-ti darul transformarii

Metoda noastra este fundamental stiintifica si certificata de experti in domeniu. Succesul este cuantificabil prin key performance indicators (kpi).

Pentru a intra in Kazan – the liminal space – exista un criteriu unic de eligibilitate si anume MOTIVATIA INTERIOARA. Aceasta este singura cale catre o schimbare sustenabila. Explorarea interioara si construirea sinelui sunt calea spre o viata cu sens, in care iti indeplinesti potentialul si in care devine clar ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine.