Results

Succesul de care ma bucur in urma Kazan-the Liminal Space
este acela ca pe plan profesional obtin tot ce imi doresc si ca
eu sunt bucuria mea si sprijinul meu in provocarile vietii.

Un loc al transformarii

Spatiul pe care Eliza il deschide prin tehnicile sale este un loc al transformarii si este cel mai benefic loc in care am ajuns cu sufletul pentru a-l vindeca, cu mintea pt a o linisti, cu inima pt a iubi, cu planurile mele atat personale cat si profesionale pt a ma simti implinita, pentru a-mi atinge obiectivele, pentru a mi crea o cariera, un stil de viata nou si frumos.

Recomand aceasta metoda celor dornici sa isi asume responsabilitatea pentru viata lor si care vor sa isi schimbe viata in asa fel incat sa se simta bine.

Succesul de care ma bucur in urma Kazan-The Liminal Space este acela ca pe plan profesional obtin tot ce imi doresc si ca eu sunt bucuria mea si sprijinul meu in provocarile vietii.

Polymath

Unicitatea metodei este data de imbinarea spiritualitatii cu psiholologia si a meditatiei, toate raportate la unicitatea persoanei in cauza.

Nu as recomanda aceasta calatorie oricui. Doar celor care au fiinta deschisa spre a se cunoaste/afla.

Experienta de lucru mi-a imbunatatit deja perceptia asupra sinelui!

Iar despre succes nu pot spune nimic. Nu pot spune pentru ca este mai mult de atat.Este bucuria de a fi tu, de a te afla sau re(afla).

Echilibru

Pentru mine, sedintele in liminal space sunt deopotriva ancora stabila, care ma ajuta sa ma stabilizez cand in jur e furtuna, cat si loc de lansare intr-un spatiu necunoscut, unde trebuie sa invat sa dau din aripi.

Ce e frumos in toata dualitatea, e ca ma adancesc stabil, continut, si in acelasi timp imi desavarsesc aripile sa zbor din ce in ce mai sus.

Imi da incredere si curaj sa fiu eu, iar rezultatele se vad rapid. Ma desavarsec ca femeie si ca profesionist.

Pentru ca drumul evolutiv nu e pavat si pentru ca schimbarile se intampla instant, as recomanda programele Kazan-the liminal space- persoanelor care sunt pregatite si angajate sa isi ia viata in serios si sunt dispuse sa aleaga sa traiasca fericit si in iubire.

E ca un legamant pe care il faci pentru evolutia ta, pregatit sa te imbunatatesti de la nivel celular, ramanand autentic cu centrul tau.

Cea mai importanta lectie, pe care inca invat sa o stapanesc, este aceea de a trai in iubire, avand grija, compasiune atat pentru ce e in jur cat mai ales pentru sufletul meu.

Liminalist Mentorship

Cu fiecare sedinta ma redescopar si mai mult. De fiecare data e diferit. Primesc raspunsurile cerute fara macar sa le aud spuse cu voce tare. Mi se pare fascinant cum metoda Kazan-the liminal space imbina meditatiile si exercitiile de vizualizare. Sau Tehnicile de Iertare, acceptare a trecutului cat si activarea noilor programe cu o energia atat de placuta. Eliza este un mentor de care ai nevoie sa-ti ghideze viata.

Efectele apar imediat

Metoda Liminal Space imi ofera sprijin si ghidare pe plan personal si in cariera.

O recomand celor care au nevoie de ajutor, de indrumare, sau celor care sunt blocati in situatii care par fara iesire. Abordarea este inedita si completa, efectele apar imediat si transformarea se produce in mod subtil si firesc atat in plan fizic cat si emotional.

Terapiile Kazan mi-au revolutionat viata.


Sunt o persoana care am cautat mereu sa imi fie si mai bine. Am fost si la psihologi si am ajuns si la psihoterapeuti, dar cu adevarat am simtit ca am evoluat cand am inceput terapiile Kazan Liminal Space.

Kazan Liminal Space este despre evolutie, despre viitor, despre iubire, despre abundenta, despre vindecare, despre excelenta si despre un trai frumos si in placere.

De la copila ranita la femeie, de la un trai modest la un trai highlife, de la neincredere la incredere, de la viata zbuciumata la liniste, de la prieteni multi, la oameni putini si de calitate, de la faptul ca nu stiam sa iubesc pe nimeni, nici macar pe mine, am invatat sa iubesc si sa ma iubesc.

De la un om care mereu se plangea, am ajuns un om multumit, de la un om care cauta mereu fericirea in altii, am gasit-o in mine. De la o persoana care nu reusea sa aiba relatii sanatoase de dragoste, mi-am gasit persoana potrivita mie.

Terapiile Kazan mi-au revolutionat viata.

Nu cred ca exista terapii mai complexe decat ceea ce am lucrat in Liminal Space in toti acesti ani.

Nu cred ca sedintele liminal sunt pentru oricine, ci mai degraba pentru oameni care au vointa si isi doresc sa se autodepaseasca, pentru oameni care considera ca succesul este prioritar.

Am invatat din terapiile Kazan, ca poti sa iti doresti absolut orice lucru si sa primesti absolut orice lucru. Am invatat sa stiu ce imi doresc si cum sa obtin ce imi doresc.
Am invatat sa iert, am invatat sa accept lucrurile asa cum sunt, am invatat ca oricate lucruri inveti, mereu apar noi provocari. Si cel mai important pentru mine a fost sa invat sa ma adaptez la situatii. Cred ca despre asta e viata.

Eu am primit si inca primesc. Ma consider o persoana de succes in acest moment.
Liminal pentru mine este un stil de viata, un instrument, un lux, de care continui sa ma bucur.